Velkommen til Højbjerg Låseservice

Højbjerg låseservice tilbyder en lang række sikringsydelser til både erhverv og private kunder.

Idéen er grundlæggende at gøre det så besværligt som muligt, at få uønsket adgang til din bolig, eller erhvervsejendom samtidigt med opretholdelse af flugtmuligheder. Dette kan gøres på mange forskellige måde, alt afhængigt af kundens situation. Derfor vil vi altid gerne være behjælpelig med en besigtigelse/gennemgang og derfra rådgive omkring løsninger og metoder der vil kunne passe til kundens behov. De fleste "simple" indbrud kan afværges med korrekt sikring.

Vores servicevogne er udstyret til at klare de fleste udeopgaver f.eks., isætning af diverse låse, reparationsopgaver, omkodning af cylindre og montering af dørlukkere.

I butikken føres alle Ruko-produkter, nøgletyper til kopiering, både hus og bil. Her er også et bredt udvalg af postkasser, hængelåse samt diverse til døre og vinduer. Derudover oprettes der nye låsesystemer, samt servicering/udvidelse af eksisterende låsesystemer.

Højbjerg Låseservice er medlem af Tekniq og vi har mere end 30 års erfaring med låse og sikring. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Åbningstider:  
Man-tors: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-13:00
Døgnvagt: 86 27 76 60